Over ons

De SDEtool is een initiatief van het subsidieteam van Balance. Lees hieronder meer over Balance en Balance Subsidies. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Contact

SDEtool is een initiatief van Balance

SDEtool is een initiatief van Balance, gericht op bedrijven en overheden die SDE++ aan willen vragen. Balance heeft jaren ervaring met het aanvragen van subsidie onder de SDE++ en haar voorlopers, voor zowel lokale overheden, MKB'ers als grote bedrijven.

De SDE++ is zo opgezet dat de meest kostenefficiënte CO₂ besparerende projecten als eerste subsidie ontvangen. Het bepalen van het juiste moment van indiening, en het juiste aanvraagbedrag is doorslaggevend maar ook ingewikkeld. Door onze jarenlange ervaring met het inschatten van de kansen en risico’s kunnen wij toegevoegde waarde leveren om uw slagingskans te vergroten en uw projectrendement te maximaliseren.

Balance

Balance is een grote partij in de markt van projectmanagementbureaus met al jarenlang een duidelijke focus op grootschalige civiele infraprojecten. Hierdoor heeft Balance een breed scala aan kennis in huis om de meest complexe projecten tot een succesvol einde te brengen. Op deze manier werken we gezamenlijk met onze opdrachtgevers toe naar een gezonde en duurzame toekomst.

Balance werkt door heel het land en doet dit vanuit twee kantoren. Het hoofdkantoor is centraal gevestigd in Utrecht aan de Papendorpseweg 97. Daarnaast heeft Balance een kantoor in Rotterdam aan het Weena 686.

Kantoor Balance Utrecht
Balance Utrecht
Kantoor Balance Rotterdam
Balance Rotterdam

Meer weten over Balance? Bekijk dan onze website of stuur een bericht.

Ga naar balance.nl

Balance in cijfers

klanten
>20 tevreden klanten
experts
>200 experts
ervaring
>25 jaar ervaring

Balance Subsidies

Balance Subsidies bestaat uit een enthousiast team van vijftien consultants. We dragen bij aan een sterke, schone, innovatieve en milieuvriendelijke wereld. Dit doen we door ondernemingen en overheden te ondersteunen bij mooie subsidiabele projecten. Binnen ons team hebben we diverse expertises in huis. Hiermee zijn we in staat om vrijwel elk subsidietraject van A tot Z te begeleiden.

Ga naar balancesubsidies.nl

Dit zijn de mensen achter de SDEtool

Het enthousiaste team achter de SDEtool. Zie de website van Balance voor de gehele organisatie en de website van Balance Subsidies voor het hele subsidieteam.

Sjoerd van der Ploeg
Sjoerd van der Ploeg
Heleen van Helden
Heleen van Helden
Rang Kazzaz
Rang Kazzaz
Bas de Wit
Bas de Wit
John Schaffers
John Schäffers
Edwin Aelberts
Edwin Aelberts

Kosten en tarieven

Balance brengt nooit uren in rekening voor het eerste adviesgesprek. Ook factureren wij niet voor de inventarisatie, waarbij wij samen vaststellen of uw project haalbaar is en aan alle voorwaarden voldoet.

Afhankelijk van uw wens werken wij op basis van een vast dagtarief, no cure no pay of met een vaste aanneemsom. Een combinatie van deze opties is ook mogelijk. Wij communiceren helder over ons offerteproces en nemen uw behoeften hierin mee.

Vragen?

Vragen over ons of over de SDE++? Neem dan vooral contact met ons op! Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen, misschien vindt u daar al uw antwoord.

Ondersteuning nodig bij uw aanvraag? Ondersteuning nodig bij uw aanvraag?

Maak een vrijblijvende afspraak Afspraak maken